Home » Spelen » Behaal de Jackpot Gold met het nieuwste spel Caveman Stoney!

Behaal de Jackpot Gold met het nieuwste spel Caveman Stoney!

Behaal de Jackpot Gold met het nieuwste spel Caveman Stoney!

Primeur: Duik in de wereld van de Dice Cascades met het nieuwe spel Caveman Stoney! Het is een nieuw soort spel waarin u winnende combinaties vormt aan de hand van vallende rotsblokken…

Het spelprincipe van Caveman Stoney

Het spelrooster bestaat uit rotsblokken waarop telkens verschillende symbolen worden afgebeeld. Iedere keer als er een winnende combinatie gevormd wordt, verdwijnen deze rotsblokken en komen er nieuwe rotsblokken in de plaats. Er staan 20 winlijnen in het rooster waardoor u nog meer kans hebt om te winnen!
Hoe meer winnende symbolen u achtereenvolgens kunt combineren, hoe meer uw winst wordt vermenigvuldigd en hoe sneller u de Jackpot Gold bereikt!

Laat de rotsblokken vallen en behaal de Jackpot Gold

Bij iedere nieuwe winnende combinatie, klimt u hoger op de ‘falls’ ladder rechts op uw scherm en wordt uw winst vermenigvuldigd: X1, X2, X3, X4, X5 en X6. Daarna bereikt u de Copper Jackpot, de Bronze Jackpot, de Silver Jackpot en de Gold Jackpot.

Een nieuwe bonus: de vermenigvuldiger

Ontgrendel de bonus dankzij de WILD-symbolen en ontvang gratis spins! Tijdens deze gratis spelletjes zijn de vermenigvuldigers verdrievoudigd: X3, X6, X9, X15 en X18!
U wint maximaal 100 keer uw inzet. De rest van uw winst zal gespeeld worden in Super Games.

Bent u klaar voor deze nieuwe spelsensatie?

Veel speelplezier op Circus.be!