Home » Winnaars » Circus.be maakt 5 spelers gelukkig met viptickets voor Tomorrowland!

Circus.be maakt 5 spelers gelukkig met viptickets voor Tomorrowland!

Circus.be maakt 5 spelers gelukkig met viptickets voor Tomorrowland!

Eind juli zakten duizenden muziekliefhebbers af naar Boom voor de elfde editie van Tomorrowland. Dankzij Circus.be kregen 5 platinum en gold leden de kans om een duoticket te winnen en op 24 juli als echte vip te genieten van een van de populairste festivals ter wereld.

En de winnaars zijn…

Heel wat spelers hebben hun kans gewaagd maar de gelukkige winnaars waren Affront, vhenneaux, joy71, soenzo en Cubanovanne. Zij ontvingen 2 viptickets, inclusief toegang tot de vipparking en de vipzone. Samen met een persoon naar keuze konden ze zo de hele dag profiteren van alles wat Tomorrowland te bieden heeft.

Feest!

Grote namen zoals David Guetta, Avicii en Steve Aoki maakten van de eerste dag van het festival een onvergetelijk feest. Onze winnaars genoten volop van het sprookjesachtige decor en de opzwepende muziek. Dankzij dit filmpje van Cubanovanne kan je hier even meegenieten.

Gelukkige winnaars

Op Circus.be maken we onze spelers graag blij en met deze actie is dat opzet zeker geslaagd. ‘Jullie hebben mij en een vriendin zeer gelukkig gemaakt! Wij hebben een fantastische tijd gehad!’, aldus Cubanovanne.

image