Home » Circus.be » Daag de huisbankier van het beroemde spel Deal Or No Deal

Daag de huisbankier van het beroemde spel Deal Or No Deal

Daag de huisbankier van het beroemde spel Deal Or No Deal
– Verdien tot 1000X je inzet dankzij het Super-bonusvak
– Bereik de bonus doos en direct af te spelen op TV-spel: kies de goede koffer, volg je instinct, accepteer de aanlokkelijkste voorstellen, ruil of
bewaar jouw koffer: jouw strategie betaalt zich uit!
– Combineer box Bonus en Star segment om naar de Super Bonus

Voorstelling Spel

Kies de waarde van de jeton en plaats hem op een van de verschillende zones op de speltafel. Druk op de knop “Spelen” zodra u er klaar voor bent. als het balletje terechtkomt op een getal waarop u hebt ingezet, ontvangt u de winst die hiermee overeenkomt.
Na uw eerste sel, kunt u met de knop “Zlfde inzet” uw jetons op dezelfde getallen inzetten als tijdens het vorige spel. Met de knop “Opnieuw spelen” kunt u uw jetons verplaatsen en daarna het spel starten met een enkele klik.
U kunt de waarde van uw jetons te verdubbelen met de “X2” knop.
U kunt op elk moment teruggaan of de plaatsing van uw jetons ennuleren met de knop “Annuleren” of “Ongedaan maken”.

Deal Or No Deal Bonus

Plaats je fiches op Bonus Bet op het kleed in staat te stellen de box Bonus op de genummerde wiel en de Star segment in het binnenste wiel.
De Deal or No Deal bonus wordt getriggerd wanneer de halte van het wiel, de Ball valt op de box Bonus!
Het bekende spel Deal or No Deal nodigt je vervolgens uit om ééen van de 26 koffers te kiezen waarin bedragen zijn verdeeld in credits, tot 200x jouw Bonus Bet.
De Super Bonus “Deal or No Deal” branden te stoppen Star segment, wat overeenkomt met de checkbox winnen Bonus. Kies een koffer van de 26 voorstellen in die uitgekeerde bedragen Crédits, naar 1000x je inzet Bonus.
Stap voor stap neemt de bankier een aantal koffers weg en laat direct de inhoud zien. Hij doet vervolgens een voorstel in credits in ruil voor jouw koffer en sluit de speelronde.
Je hebt nu de keuze om het bod te accepteren of het te weigeren en meer koffers te laten openen. Als et nog maar 2 koffers in het spel zijn, kun je het voorgestelde bod accepteren, je koffer houden en de inhoud verzilveren of jouw koffer ruilen tegen de andere overgebleven koffer en de inhoud accepteren.