Home » Circus.be » De beste tips van Stéphane Pauwels

De beste tips van Stéphane Pauwels

De beste tips van Stéphane Pauwels

Surf snel naar Circus.be om online te wedden op het sportevenement van uw keuze en beleef uw passie voor sport net iets anders. Een juiste pronostiek kan u in een mum van tijd een echte winnaar maken!

Om goed te wedden, dient u goed geïnformeerd te zijn!

Circus.be heeft een hooggekwalificeerde ambassadeur gekozen: Stéphane Pauwels. Hij zal er zijn om u te begeleiden bij de beslissing van uw weddenschap, alsook de keuze van uw inzet.

Dankzij ontelbare facetten in zijn carrière (van speler, naar manager, persattaché, sportdirecteur, aanwerver tot kroniekschrijver) heeft Stéphane Pauwels het statuut van een echte expert verworven in het sportdomein.

Aan de hand van een samenwerking met Circus.be, heeft Stéphane Pauwels besloten om zijn expertise te delen en zich in te zetten om de spelers aan te moedigen verstandige keuzes te maken en zo de kans op winst te verhogen.

Het beste advies over het sportnieuws

Onze ambassadeur, die niet op zijn mondje gevallen is, zal zijn mening en kennis wekelijks aan u doorgeven via een wekelijkse brief. Hij zal de beste tips betreffende de sportweddenschappen met u delen. U kunt eveneens zijn pronostieken terugvinden voor andere evenementen zoals tennis of wielrennen.

Een wekelijkse afspraak

Elke week (dinsdag of woensdag, afhankelijke van het nieuws) kunt u de argumenten van Stéphane Pauwels lezen betreffende drie verschillende sportevenementen. In zijn brief, kunt u zijn voorstel over de te maken weddeschappen ontdekken.

Niet te missen: “Pauwels Speciaal”

De “Pauwels Speciaal”, bestemd om winnaar op lange termijn te worden, is een set van 7 weddenschappen voor een totaal bedrag van 14€ (2€ per weddenschap). Er zijn drie enkele wedtickets (één per evenement), 1 combi-wedticket (tussen de drie evenementen) en 3 systeem-wedtickets per 2 (3 combinaties van 3 evenementen 2 per 2).

Bij het aanbieden van zijn beste tips, geeft Stéphane Pauwels u een echte kans om een winnende speler te worden. Wees er dus bij op Circus.be om te genieten van zijn wijzes raad.