Home » Spelen » De CLUB RTL-toernooien

De CLUB RTL-toernooien

De CLUB RTL-toernooien

Iedere avond plezier gegarandeerd met onze Club RTL-toernooien. Doe mee en verover een plaats in het klassement! U maakt kans op leuke bonussen en fantastische prijzen!

Iedere avond drie toernooien

In samenwerking met de Frantalige televisiezender CLUB RTL brengt Circus.be u iedere avond de toernooien live tijdens de uitzending van Circus Live!
U kunt ook meedoen aan onze toernooien zonder de uitzending op tv te volgen. Log u rond middernacht in op Circus.be en schrijf u op de drie toernooien die achtereenvolgens verschijnen (in het tabblad ‘Toernooi’).

Schrijf in voor onze toernooien

Mis de eerste twee toernooien van de avond zeker niet. Ze zijn helemaal gratis en geven u de kans om bonussen te winnen die u kunt gebruiken op Circus.be. De inschrijving voor het derde toernooi kost slechts 1 euro en u kunt er fantastische prijzen mee winnen!

Win talrijke prijzen

Probeer één van de beste plaatsen in het klassement te veroveren en win, net als vele andere spelers, één van de talrijke prijzen. Misschien wint u een bonus geldig op Circus.be of één van onze fantastische prijzen zoals een Bongobon, een HD-televisie een iPad, …

Veel speelplezier en veel succes op Circus.be