Home » Winnaars » De winnaars van Circus VIP tickets voor het EK 2016!

De winnaars van Circus VIP tickets voor het EK 2016!

De winnaars van Circus VIP tickets voor het EK 2016!

We feliciteren met veel plezier de winnaars van onze verschillende wedstrijden rond het EK 2016! Deze spelers ontvingen elk 2 viptickets om de Rode Duivels te gaan aanmoedigen tijdens het EK!

Getuigenissen en foto’s van onze winnaars

Ontdek de foto’s en getuigenis van Patrick en Jan, die allebei de match België – Italië hebben bijgewoond op 13 juni in Lyon.

“Gewoonlijk vloek je als je wekker om 4 u. afloopt, maar vandaag is het de dag van de wedstrijd België – Italië! We worden om 6 u. in Brussel opgewacht om de TGV naar Lyon te nemen. Al bij de ontvangst van de tickets begrepen we dat het geen gewone tickets waren maar dat we echte vips waren. Toen we in Frankrijk aankwamen, zagen we overal Belgische vlaggen: Lyon was voor één dag Belgisch.

Nadat we onze koffers hadden afgegeven, hebben we wat rondgewandeld en het was overal feest. Overal bouwden de Belgische en Italiaanse supporters samen een feestje. Er waren geen hooligans en het was een fijne namiddag. Daarna was het tijd om naar het stadion te gaan; een reis vol ambiance. De metro en de bussen zaten vol met dansende supporters. Eenmaal in het stadion mochten we aan tafel plaatsnemen om ons in de VIP-loges te laten verwennen. Champagne, wijn, lekker eten, alles was voorzien. De wedstrijd was een beetje teleurstellend maar het was belangrijk om het team te ondersteunen. Na de overnachting in het fantastische hotel liep de wekker af om 5.30 u. Na een goed ontbijt namen we de TGV en rond de middag kwamen we in Brussel aan.
Wat een ervaring! Ik wil Circus bedanken. Zonder jullie zou ik deze ervaring nooit gehad hebben !”

 

20160613_160413 20160613_152105

Circus-evenement in beeld

Op 5 juni organiseerde Circus een evenement om de winnaars van verschillende wedstrijden samen te brengen. Ze keken o.a. samen naar de laatste match van de Rode Duivels vóór het EK: België – Noorwegen in het Koning Boudewijnstadion.
Bekijk hieronder de beelden van onze winnaars op het evenement dat op de Heizel werd georganiseerd werd rond de match België – Noorwegen op 5 juni!

Tot binnenkort voor een nieuwe wedstrijd!