Home » Spelen » Het populaire spel Deal or no Deal Blue online op Circus.be!

Het populaire spel Deal or no Deal Blue online op Circus.be!

Het populaire spel Deal or no Deal Blue online op Circus.be!

Het populaire spel ‘Deal or no Deal Blue’ is vanaf nu online beschikbaar! Plezant en eenvoudig, u speelt het volgens dezelfde regels als onze andere dice games. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal nieuwigheden die u zeker zullen bevallen…

Een grotere winst dankzij de Super Meter

Dankzij de komst van de Super Meter kunt u tot 25 € inzetten en dus nog meer te winnen! Speel met een grote inzet en u kunt tot 16 Mystery’s winnen of meespelen met het speciaal dobbelspelletje en zo uw kansen op een bonusspel vergroten!

De trekking met de drie dobbelstenen

Wanneer u hebt ingezet, verschijnen er rechtsonder op uw scherm kolommen met dobbelstenen met een aantal mogelijke winnende combinaties.

Afhankelijk van uw inzet krijgt u tussen 1 en 4 kolommen met een drievoud van de dobbelstenen gaande van 3 tot 6. Als op het einde van uw spel één van deze winnende combinaties uit de trekking komt, krijgt u toegang tot een bonusspel. Scoort u een ander drievoud dan deze die getoond worden bij de winnende combinaties, dan krijgt u uw oorspronkelijke inzet terug.

Het bonusspel

Maak de juiste keuze tussen de voorstellen van de bank en win de grootste som geld of nog meer Mystery’s!
Aanvaardt u het voorstel van de bank? Druk dan op de knop ‘DEAL’ en u wint het bedrag of de Mystery’s die door de bank werden geboden. Vervolgens ontdekt u wat er in de doos verborgen zat.

Weigert u liever het voorstel van de bank, druk dan op de knop ‘NO DEAL’ tot u een bod krijgt dat u bevalt of tot het laatste bod. U wint dan de inhoud van de doos: Mystery’s of een som geld.
De gewonnen Mystery’s worden toegevoegd aan de teller van uw spel bij ‘Mystery’ en het gewonnen bedrag in euro wordt toegevoegd bij WIN.

Kent u dit spel nog niet? Dan is nu het moment om uw spelvaardigheden te testen op dit nieuwe spel dat u ongetwijfeld zal boeien.

Veel speelplezier op Circus.be!