Home » Spelen » Nieuw: Win 50 Free Spins met de Boom Bang!

Nieuw: Win 50 Free Spins met de Boom Bang!

Nieuw: Win 50 Free Spins met de Boom Bang!

Verover nu het Wilde Westen dankzij de Boom Bang, onze nieuwste dice cascade. Laat de dynamietstaven ontploffen en win tot 50 Free Spins!

Hoe speelt u de nieuwe dice cascade?

Maak winnende combinaties en laat zo de verschillende dobbelstenen vallen. Wanneer er geen winnende combinaties meer mogelijk zijn, worden de betalende symbolen opgeblazen. De dobbelstenen erboven vallen dan automatisch naar beneden en in de lege blokken vallen weer nieuwe symbolen. Het rooster wordt vervolgens opnieuw geanalyseerd. Het spel gaat verder zolang er nog winnende combinaties zijn.

WILD-symbolen in het spel Boom Bang

Laat de dobbelstenen vallen en maak zoveel mogelijk winnende combinaties! Hoe meer opeenvolgende winnende combinaties, hoe groter uw winst en hoe meer Free Spins u ontvangt!
Hebt u een winnende combinatie gemaakt dankzij een WILD-symbool? Dan kunt u er zeker van zijn dat er nog 5 anderen volgen want de WILD-symbolen verschijnen altijd per 6 in een spel!

Hoe activeert u de bonus?

Laat de dobbelstenen minstens 4 keer na elkaar vallen om de bonusmodus van de Boom Bang te activeren. Zo klimt u naar boven op de ladder en wint u de Free Spins! Slaagt u erin om de top te bereiken, dan wint u maar liefst 50 Free Spins!

Bent u klaar voor dit explosieve spel?

Het Circus.be-team