Home » Spelen » Nieuwe dice game: Dice O’Clock!

Nieuwe dice game: Dice O’Clock!

Nieuwe dice game: Dice O’Clock!

Hoog tijd om punten en Mystery games te sprokkelen met onze nieuwste dice game Dice O’Clock! Breng een bezoekje aan de oude klokkentoren en ontdek de twee bijzondere tandwielen! Stel de tijd opnieuw in tijdens een intrigerend bonusspel en win tot 1000 punten en 5 Mystery games!

De tijd vliegt!

Het spel Dice O’Clock toont je hoe een klokkentoren eruit zag tijdens de Britse industriële revolutie. Ga even terug in de tijd naar de 18de eeuw en laat de dobbelstenen rollen. Het is nooit te laat om een leuk spel te spelen!
Bepaal je inzet en ga ervoor! Zet de kolommen met dobbelstenen in de roosters en probeer identieke symbolen op een horizontale of diagonale lijn te plaatsen.

Verdubbel je punten

Wanneer je een winnende combinatie vormt, verschijnen je punten bovenaan het rooster. Het totaal aantal punten wordt opgeteld en getoond in het vakje ‘Total Points’. Aan het einde van het spel win je het bedrag dat hiermee overeenkomt en wordt dit toegevoegd aan je spelkrediet.
Je punten kunnen worden vermenigvuldigd met 1,5 of 2 wanneer je 3 of 4 winnende roosters hebt in hetzelfde spel!

Bonusspel Gouden Tijden

Zet je 3 bonussymbolen op een lijn in een rooster, dan activeer je de ‘Gouden Tijden’ bonus. Stel de tijd in door tegelijk aan het puntenwiel en het mysterywiel te draaien. Wanneer de wielen stoppen, win je het aantal punten en Mystery games die de twee naalden aanduiden.
Aarzel niet om dit spel te proberen en neem vooral je tijd om alle functies te ontdekken!
Scoor jij in een mum van tijd een mooie winst?
Veel speelplezier!
Het Circus.be-team