Home » Circus.be » Potion’Up, een perfecte combo tussen inzet en winst

Potion’Up, een perfecte combo tussen inzet en winst

Potion’Up, een perfecte combo tussen inzet en winst

Potion’Up is het laatste nieuwe spel van Gaming1, een perfecte combo tussen inzet en winst. Combineer de bonus en Double Up voor een maximale winst!

Plaats drie bonus dobbelstenen op een rij om een chemische reactie te doen onstaan. 4 mini-toverdrankjes verscjinen boven jouw rooster. Op het einde van het spel, beïnvloeden de draknjes het volledige rooster, of je nu wint of verliest.

Elk toverdrankje kan een bonus vrijspelen of het een bonus in punten is, een verdubbelaar of zelfs een Mystery ! De toverdrankjes kunnen zowel werken op roosters waar je al punten hebt verdiend als op roosters waar je nog niets hebt verdiend.

Speel strategisch om zoveel mogelik te profiteren van de bonus en waag je kans bij het opnieuw plaatsen van jouw winst door gebruik te maken van de Double Up.

Verdien meer dankzij de “Double Up”

Op het einde van een spel of een winnende bonus verschijnt de optie “Double Up” rechtsboven. Deze optie laat het toe om je winst opnieuw in te zetten om nog meer winst te verdienen.

Jelikt hiervoor op “Double Up” : dire raderen verschijnen, elk met een inschatting van het risico samen met de winst dir je kan verdienen. In het rad zie in kleur de kans van een positief resultaat aangeduid.

Speel nu !