Home » Spelen » Secret Story Dice

Secret Story Dice

Secret Story Dice

Slaagt u erin om, net als Amélie van Secret Story 4, het mysterieuze personage terug te vinden in het nieuwe Secret Story-spel? Waag ook uw kans met het nieuwe Dice Secret Story-spel! Dit spel volgt hetzelfde principe als de andere dice spelen op Circus.be.

Secret Story is een reality show uitgezonden op de zender TF1 in Frankrijk. Dit programma wordt door Benjamin Castaldi gepresenteerd en dit al sinds 23 juni 2007. In het programma moeten de kandidaten een geheim proberen te houden en het is aan de andere kandidaten om dit geheim te raden.

Amélie Neten heeft deelgenomen aan de editie 2010 van Secret Story en werd door Circus.be als ambassadrice gekozen voor het nieuwe online Dice Game.

Het doel van het spel

U moet dezelfde symbolen op één lijn krijgen en zo horizontaal of diagonaal een winnende lijn vormen. Zo krijgt u toegang tot het bonusspel.

Hoe verloopt een bonusspel?

Het doel is het geheim kandidaat te ontdekken tussen al de anderen kandidaten. Geef de juiste antwoord op 4 vragen om info en punten te verzamelen. Doe een buzz op de geheim kandidaat en win mysteries.

Jackpot TV

U bevindt zich in een televisiestudio en u moet 1 van de 4 personages kiezen die aan u worden voorgesteld. Probeer deze persoon vervolgens terug te vinden tussen de 25 omgedraaide stoelen die voor u staan.
Draai de stoelen om en u wint geld of misschien wel de Grote Jackpot als u uw personage weet te vinden…
Vermijd de andere personages! Als 1 van deze personen zicht omdraait, eindigt het spel. U wint de jackpot van het niveau waarin u zich op dat moment bevindt en het eventuele verzamelde bedrag.

Speel een demospel

Veel geluk en veel speelplezier!