Home » Spelen » Speel het spel “De Val van 1 miljoen” op Circus.be

Speel het spel “De Val van 1 miljoen” op Circus.be

Speel het spel “De Val van 1 miljoen” op Circus.be

Slaagt u erin om uw startbudget te behouden in het nieuwe spel “De Val van 1 miljoen” op Circus.be? Verspreid uw geld verstandig over de verschillende luiken en haal een grote winst binnen!
Beleef veel plezier en waag uw kans in de televisieshow “De Val van 1 miljoen”.

De Val van 1 Miljoen op de televisie

Het spelprogramma, De Val van 1 Miljoen, gaat van start op 31 augustus 2013 en wordt gepresenteerd door Evy Gruyaerts op de Belgische televisiezender “VIER”. De kandidaten spelen in duo en kunnen geld winnen door juist te antwoorden op 8 vragen met als thema “Algemene Cultuur”. Het unieke aan dit programma is dat de kandidaten het spel starten met het buitengewone budget van 1 miljoen euro.

Het doel van dit spel is dus het zo lang mogelijk behouden van dit budget (dat verdeeld is in bundels) door juist te antwoorden op de meerkeuzevragen. De kandidaten plaatsen de bundels geld op de luiken waar ze van beweren het antwoord juist te hebben. Enkel het geld op het luik met het juiste antwoord zal behouden worden voor de volgende ronde. Het spel eindigt bij de 8ste vraag of wanneer de kandidaten geen geld meer overhouden.

Kijk elke zaterdag naar de uitzending “De Val van 1 miljoen” op VIER en win een bonus van 10 euro door met de app te spelen.

De Val van 1 Miljoen op Circus.be

Circus.be biedt niet één maar twee versies van dit spel! U hebt de mogelijkheid de spanning te beleven op De Val van 1 Miljoen via het Dice spel en de Dice Slot. Varieer het plezier op Circus.be…

De Val van 1 Miljoen Dice

Plaats drie identieke symbolen op een rij en krijg toegang tot het bonusspel van De Val van 1 Miljoen.

Het doel van het bonusspel is een maximum van het bedrag te behouden gedurende de 3 rondes. Het geld in de meter staat gelijk aan 100 keer de inzet en heeft een limiet van 500€.

Wanneer u het volledig bedrag verdeeld hebt over de drie luiken, zullen de drie wielen automatisch geactiveerd worden en weer stoppen op een willekeurig symbool. De symbolen vertegenwoordigen “Mystery’s” of een puntenvermenigvuldiger (X1-X2-X3). Deze worden toegepast op de som die op de verschillende luiken staan, vooraleer ze geopend worden.

Vervolgens speelt u verder met het overblijvende geld tot de laatste ronde. De “Mystery’s” worden enkel opgenomen indien ze zich op het winnende luik bevinden. Ze zullen niet opnieuw ingezet worden in het spel maar ze worden behouden tot op het einde. Ongeacht het bedrag gewonnen wordt of niet.

U wint het bedrag dat op de overblijvende luik staat alsook de Mystery’s.

Bij het spelen van één van de TV spellen die geïnspireerd werden op spelprogramma’s zoals De val van 1 Miljoen, 1 tegen 100 of SECRET STORY, kunt u op elk moment kans maken op één van de 4 TV JACKPOTS! Inderdaad, op elk moment in het spel kan de progressieve jackpot ontgrendeld worden en dan kan u tot 25 000 EUR winnen!

De Val van 1 Miljoen Dice Slot

Wanneer er drie « wild » symbolen worden weergegeven in het rooster, krijgt u toegang tot het bonusspel.
In het bonusspel draait u aan het wiel om het startbedrag te bepalen. Het doel van het bonusspel is een maximum van het bedrag te behouden gedurende de 3 rondes.

Verdeel het gehele bedrag over de drie luiken en wacht even tot de automatische selectie van het laatste luik wordt afgerond.

U wint het bedrag dat op het overblijvende luik staat, weet dat indien de winst 100 keer uw inzet overschrijdt, deze omgezet zal worden naar één Super Game per schijf van 10 euro.

Om toegang te krijgen tot het bonusspel van De Val van 1 Miljoen dient u een winnende combinatie maken met de rollen die zich op elkaar opvolgen.