Home » Spelen » Nieuw: Wed nu ook op virtuele motorraces en wielerwedstrijden!

Nieuw: Wed nu ook op virtuele motorraces en wielerwedstrijden!

Nieuw: Wed nu ook op virtuele motorraces en wielerwedstrijden!

Houdt u wel van een beetje snelheid? Surf dan nu naar onze website want de motorraces en wielerwedstrijden barsten los op Circus.be! Plaats snel uw weddenschap op een van de spannende evenementen en volg de wedstrijd onmiddellijk!

Hoe kunt u wedden op de virtuele sporten?

Selecteer uw favoriete race, geef uw pronostiek en valideer uw weddenschap! Volg daarna live uw motorrace of wielerwedstrijd en verzilver meteen uw winst!
Op Circus.be is er trouwens altijd een virtueel sportevenement bezig: voetbalwedstrijden, tennismatchen, windhonden- of paardenraces …

Wed nu op de virtuele motorraces en wielerwedstrijden

Maak het spannend en plaats verschillende soorten weddenschappen! Houdt u het liever eenvoudig? Voorspel dan in een basisweddenschap wie de winnaar zal zijn of met een weddenschap ‘plaats 1-2’ welke deelnemers op de eerste twee plaatsen zullen eindigen.

Wilt u helemaal voor de winst gaan? Plaats dan een combi-weddenschap. Kies een deelnemer (op de eerste of de tweede plaats) als basisweddenschap en een aantal andere deelnemers om de winnende combinatie te vervolledigen.
Bent u er klaar voor? We zijn vertrokken!

Ontvang € 5 gratis

Hebt u nog niet de kans gehad om op een van onze virtuele sportevenementen te wedden? Wacht niet langer want we bieden u met veel plezier € 5 gratis* om de virtuele sporten te proberen!

Veel speelplezier op Circus.be!

* Eenmalig geldig voor uw eerste weddenschappen op virtuele evenementen op Circus.be