Home » Circus.be » Voer de opname van uw winst uit online of in een van de Circus.be speelzalen

Voer de opname van uw winst uit online of in een van de Circus.be speelzalen

Voer de opname van uw winst uit online of in een van de Circus.be speelzalen

U hebt net geld gewonnen met onze spellen op Circus.be en u wilt meteen uw winst opnemen? Niets is eenvoudiger met Circus.be. U beslist waar en wanneer u uw geld opneemt. Thuis of in een van onze talrijke verdeelpunten, u bepaalt.

Uw winst opnemen via overschrijving

U kunt het geld dat u wint op Circus.be eenvoudig opnemen via een overschrijving. U klikt in uw account op het menu ‘OPNAME’ en kiest het gewenste bedrag. Vervolgens verstrekt u de correcte bankgegevens en valideert u de transactie.
Wanneer uw aanvraag tot opname gevalideerd is, wordt het geld overgeschreven op uw bankrekening in een tijdspanne van 2 tot 5 werkdagen (excl. zaterdag en zondag), afhankelijk van uw bank.

Uw winst opnemen in een speelzaal

U wilt uw geld graag snel cash ontvangen? Kies dan voor een geldopname in een van onze speelzalen via het menu ‘OPNAME’. Uw geld zal beschikbaar zijn tussen de 1 à 2 dagen na uw aanvraag.
Zoals bij een geldopname via overschrijving kiest u de som die u wilt opnemen en geeft u een geheime code van 4 cijfers op in het aangegeven veld.

Vervolgens verschijnt er een bericht ter bevestiging wanneer u uw geld kunt ophalen in de door u gekozen speelzaal. De openingsuren zijn zeer uitgebreid zodat u kunt binnenspringen wanneer het u het best past!

We verwelkomen u graag in één van de 15 verdeelpunten in heel België. Geef uw pseudo (vergeet uw identiteitskaart niet) en de geheime code die u eerder gekozen heeft aan onze kassier en u krijgt uw geld!

Vind de volledige lijst van de speelzalen waar u terecht kunt voor een geldopname op: http://groupe.circus.be. U kunt geen geld opnemen in de speelzaal in Brussel.

Vooraleer we uw aanvraag tot opname kunnen behandelen (ofdat het nu gaat over een opname via overschrijving of in een speelhal), dient u ons uw identiteitsdocumenten door te sturen zodat uw account gevalideerd kan worden.

Veel speelplezier op Circus.be