Home » Sport » Win een onvergetelijke sportieve reis!

Win een onvergetelijke sportieve reis!

Win een onvergetelijke sportieve reis!

Wat zou je ervan zeggen om een of zelfs meerdere VIP-sportreizen te winnen, inclusief tickets voor een sportief topevenement? Als je dat ziet zitten, schrijf je dan snel in voor ons nieuwe toernooi voor sportweddenschappen: Play-offs. Er is voor € 60 000 aan prijzen te winnen!

Gratis toernooi voor sportweddenschappen

Net zoals bij onze vorige toernooien voor sportweddenschappen is de inschrijving voor het Play-offs toernooi helemaal gratis. Zodra je bent ingeschreven, leveren al je winnende weddenschappen punten op voor het klassement van het toernooi. Voetbal, tennis, basketbal, … je kan wedden op alle beschikbare sporten om punten te sprokkelen.

Schrijf je in een handomdraai in voor het Play-offs toernooi

Surf snel naar de toernooipagina en schrijf je in. Daarna tellen al je weddenschappen mee voor je plaats in het klassement. Het toernooi speelt zich af in verschillende fases. Neem hiervoor even een kijkje op de toernooipagina.

Laat die VIP-reizen en cash maar komen!

Aan het einde van iedere kwalificatieronde zijn er een aantal VIP-reizen te winnen met tickets voor een sportief topevenement ter waarde van in totaal € 35 200! Probeer een plaats te veroveren in de grote finale van het toernooi waarin de 50 beste spelers het tegen elkaar zullen opnemen. Zo maak je ook nog eens kans op een sportieve reis of een deel van de € 2 500 cash in de prijzenpot!
Bovendien zullen er geen verliezers zijn. De andere deelnemers die zich niet plaatsen voor de grote finale kunnen deelnemen aan de kleine finale waarin er ook € 2 500 cash en sportreizen worden verdeeld onder de winnaars!

Ontdek snel de VIP-reizen

Wie weet pak jij binnenkort je koffers voor een onvergetelijke reis in Europa, inclusief tickets voor een sportief topevenement in een van de volgende disciplines: F1, tennis, wielrennen of voetbal.
De reizen, ter waarde van € 2 200, zijn inclusief transport, hotelverblijf en duotickets! Ontdek ze nu allemaal!
Veel succes en veel speelplezier!