Home » Sport » Win uw VIP-VERBLIJF in Brazilië op Circus.be!

Win uw VIP-VERBLIJF in Brazilië op Circus.be!

Win uw VIP-VERBLIJF in Brazilië op Circus.be!

U amuseert zich gewoon in uw favoriete casino en maakt zo kans op een reisje naar Brazilië. Onmogelijk, denk u? Met Circus.be is het echt zo eenvoudig! Speel en wed nu op Circus.be om uw VIP-reis naar  Brazilië te winnen!

Hoe een VIP-verblijf in Brazilië in de wacht slepen? Er zijn 2 mogelijkheden:

Wed en vertrek naar Brazilië!

Schrijf u nu in voor ons toernooi voor sportweddenschappen. Wed t.e.m. 18 mei op uw favoriete evenementen en maak kans op 1 van de 10 VIP-reizen naar Brazilië!
Iedere week kwalificeren de 5 spelers die het meeste punten verzamelen aan de hand van hun weddenschappen zich voor de grote finale. De finale wordt vervolgens gespeeld tussen de 50 gekwalificeerde spelers. De 10 beste spelers mogen hun koffers pakken en vliegen naar Brazilië!

Speel op Circus.be en win uw plaatsje voor Brazilië!

• Behaal platinum
Word platinumlid en verdien een extra kans om naar Brazilië te vertrekken. Dankzij uw Circus Club-status maakt u kans op een VIP-reis! Verzamel van 3 maart t.e.m. 30 april 2014 zoveel mogelijk Club-punten en behaal platinum. Dan neemt u automatisch deel onze trekking op 30 april. Deze bepaalt de grote platinumwinnaar die naar Brazilië mag vertrekken.
• Overtref uw tegenspelers tijdens het toernooi van april
Neem deel aan het maandtoernooi van april en win een reis naar Brazilië. Schrijf u tussen 1 en 30 april 2014 in voor ons maandtoernooi, overtref uw tegenspelers en win deze fantastische prijs.

Misschien bent u wel een van de gelukkigen die naar Brazilië mag…

Veel speelplezier op Circus.be